új fényképek

Hírek

POLLACK EXPO

2020-ban 12. alkalommal került megrendezésre a pécsi Pollack Expo, az épületgépész szakma neves képviselőinek részvételével. Társaságunk kiállítóként vett részt a nagysikerű eseményen.

Új termék fotók a galériában!!!

 

...
EXTRA ŐSZI AKCIÓ: WILO SZIVATTYÚ!!!!!

Akciók

Új Stratos MAXO szivattyúk

Újdonságok

 

Wilo-Stratos MAXO prémium okos-szivattyú

Nagyhatásfokú inline kivitelű nedvestengelyű szivattyú EC motorral és elektronikus teljesítményillesztéssel. Fűtési víz, hidegvíz és víz/glikol-keverékek esetén alkalmazható. Energiahatékonysági index (EEI) a szivattyú típusától függően ≤ 0,17 és ≤ 0,19 között.

 

Szabályzási módok:

- A teljesítmény folyamatos, automatikus testreszabása a berendezés igényeihez alapjel megadása nélkül ...

Wilo-DrainLift WS 40 Basic

Wilo-DrainLift WS 40 Basic

Kivitel: 

Synthetic aknaszivattyú-telep

Alkalmazás: 

A Wilo-DrainLift WS 40 Basic az EN 12050-2 szabványnak megfelelően automatikus üzemű szennyezettvíz-átemelő telep olyan épületek szennyvizének visszatorlasztás ellen biztosított elvezetéséhez, amelyeknél a felállítási hely a visszatorlasztási szint alatt helyezkedik el. A telepet mind az épületben, mind az épületen kívül, a földbe süllyesztett műanyagaknaként is fel lehet szerelni. A telep leginkább szezonális szennyezettvíz-kibocsátás esetében (pl. kempingekben, hétvégi házakban stb.) vagy alacsony fagyásmélységű régiókban való alkalmazásokra alkalmas.

 

Beépített szivattyú

TC 40

Nagyon szennyezett közeg számára; a szabadon áthaladó golyó mérete 40 mm

Ajánlatkérés

Szervíz

Galéria