új fényképek

Hírek

POLLACK EXPO

2020-ban 12. alkalommal került megrendezésre a pécsi Pollack Expo, az épületgépész szakma neves képviselőinek részvételével. Társaságunk kiállítóként vett részt a nagysikerű eseményen.

Új termék fotók a galériában!!!

 

...
EXTRA ŐSZI AKCIÓ: WILO SZIVATTYÚ!!!!!

Akciók

Új Stratos MAXO szivattyúk

Újdonságok

 

Wilo-Stratos MAXO prémium okos-szivattyú

Nagyhatásfokú inline kivitelű nedvestengelyű szivattyú EC motorral és elektronikus teljesítményillesztéssel. Fűtési víz, hidegvíz és víz/glikol-keverékek esetén alkalmazható. Energiahatékonysági index (EEI) a szivattyú típusától függően ≤ 0,17 és ≤ 0,19 között.

 

Szabályzási módok:

- A teljesítmény folyamatos, automatikus testreszabása a berendezés igényeihez alapjel megadása nélkül ...

Szervíz

Szervíz

Vállaljuk az általunk gyártott illetve forgalmazott import berendezések, Wilo tip. szivattyúk, Tranter, Swep, Danfoss tip. hőcserélők teljes körű szervizelését, javítását, a gyártók által meghatározott specifikációk és előírások alapján gyári, eredeti alkatrészekkel, továbbá vállaljuk hasonló de más gyártmányú berendezések szervizelését, javítását amely a termék kínálatunkban szerepel.

Bejelentéseiket várjuk a 06 1 468 3412 telefonszámon, a 06 1 364 0287 telefaxszámon, szivattyujavitas@gmail.com e-mail címre és az alábbi adatlap kitöltésével:

Adatait csakis kapcsolatfelvétel céljából használjuk és azt 3. fél számára nem adjuk ki. Amennyiben a későbbiekben szeretné, hogy adatait töröljük kérjük jelezze felénk a kereskedelem@futokertrade.hu e-mail címre küldött üzenetével.

Hibabejelentés

Bejelentő személyes adatai
Javítási hely adatai

Ajánlatkérés

Szervíz

Galéria