új fényképek

Hírek

A csehországi partnerünk megbízása alapján megterveztünk és legyártottunk egy álló elrendezésű, 65 m3 befogadóképességű homoksilót a kiszolgáló részegységekkel együtt. A siló elszállítására január végén került sor, a kiszállítást követően a cseh partnerünk sikeresen felállította és azóta...

Új készülék szivattyúk a Wilo tip. szivattyú kínálatban

Újdonságok

Fűtési és hűtési rendszerekben, kis méretű beépítési helyekre tervezve pld: kazánokba egyéb készülékekbe

KOMPATIBILIS A RÉGI RS TIP. SZIVATTYÚK HÁZÁVAL!!!!!!

Szervíz

Szervíz

Vállaljuk az általunk gyártott illetve forgalmazott import berendezések, Wilo tip. szivattyúk, Tranter, Swep, Danfoss tip. hőcserélők teljes körű szervizelését, javítását, a gyártók által meghatározott specifikációk és előírások alapján gyári, eredeti alkatrészekkel, továbbá vállaljuk hasonló de más gyártmányú berendezések szervizelését, javítását amely a termék kínálatunkban szerepel.

Bejelentéseiket várjuk a 06 1 468 3412 telefonszámon, a 06 1 364 0287 telefaxszámon, szivattyujavitas@gmail.com e-mail címre és az alábbi adatlap kitöltésével:

Adatait csakis kapcsolatfelvétel céljából használjuk és azt 3. fél számára nem adjuk ki. Amennyiben a későbbiekben szeretné, hogy adatait töröljük kérjük jelezze felénk a kereskedelem@futokertrade.hu e-mail címre küldött üzenetével.

Hibabejelentés

Bejelentő személyes adatai
Javítási hely adatai

Ajánlatkérés

Szervíz

Galéria