új fényképek

Hírek

POLLACK EXPO

2020-ban 12. alkalommal került megrendezésre a pécsi Pollack Expo, az épületgépész szakma neves képviselőinek részvételével. Társaságunk kiállítóként vett részt a nagysikerű eseményen.

Új termék fotók a galériában!!!

 

...
EXTRA ŐSZI AKCIÓ: WILO SZIVATTYÚ!!!!!

Akciók

Új Stratos MAXO szivattyúk

Újdonságok

 

Wilo-Stratos MAXO prémium okos-szivattyú

Nagyhatásfokú inline kivitelű nedvestengelyű szivattyú EC motorral és elektronikus teljesítményillesztéssel. Fűtési víz, hidegvíz és víz/glikol-keverékek esetén alkalmazható. Energiahatékonysági index (EEI) a szivattyú típusától függően ≤ 0,17 és ≤ 0,19 között.

 

Szabályzási módok:

- A teljesítmény folyamatos, automatikus testreszabása a berendezés igényeihez alapjel megadása nélkül ...

MAGUNKRÓL

Tisztelt Partnereink!

A járvány veszély mérséklődése lehetővé teszi, hogy fokozatosan visszatérjünk a normál üzletmenethez. Irodánkba ismételten tudjuk fogadni ügyfeleinket, de mivel a vírus veszély továbbra is fennáll, óvintézkedésként az ügyféltérben egyidőben csak egy ügyfelet tudunk fogadni és egyben megkérjük Önöket az arcmaszk használatára.

Áru kidadás, számlázás: hétfőtől-péntekig 8.00-15.00 óráig van.

Árukiadás illetve áru beszállítás során munkatársaik a raktár területén nem tartózkodhatnak, a dolgozóinkkal való találkozás alkalmával 1,5 méter távolság betartását kérjük.

Együttműködésüket köszönjük!

Fűtőker Trade Kft vezetősége

KIEMELT AKCIÓS ÁRON RAKTÁRKÉSZLETRŐL KÍNÁLUNK WILO ÉS GRUNDFOS SZIVATTYÚKAT, KERESSE IRODÁNKAT A KÍNÁLATTAL ÉS AZ ÁRAKKAL KAPCSOLATBAN!!!!!

 

Tavaszi Wilo szivattyú akció!!!!

Yonos Pico 25/1-4 szivattyú     23 100,- Ft/db + ÁFA

Yonos Pico 25/1-6 szivattyú     27 800,- Ft/db+ÁFA

Yonos Pico 25/1-8 szivattyú      43 900,- Ft/db+ÁFA

Star-Z 25/6 szivattyú                    44 000,- Ft/db+ÁFA

 

MAGUNKRÓL

Vállalatunk saját ipari háttérrel, 40 éves szakmai tapasztalattal, mintegy 1000 m2 gyártó bázissal rendelkezik. Korszerű berendezések és technológiai eljárások alkalmazásával biztosítjuk a termékek kiváló minőségét, továbbá a felmerülő egyedi igények szerint vállaljuk megtervezett tartályok, hőcserélők, osztók, egyéb vasszerkezeti elemek, stb. gyártását.

TERMÉKEK:                ÉRTÉKESÍTÉS     SZERVÍZ     GYÁRTÁS

Wilo szivattyúk akciósan   (Ajánlatkérés,  Szervíz)

Melegvíztároló tartály,    Zárt tágulási tartály,    Hidrofortartály,    Puffertartály

Hőcserélők,    Ventilátorok,    Kaloriferek

Hidraulikus váltó,    Osztó-gyűjtők,    ASB spirálbordáscsövek

Ipari kémények,    Fűtőber Termékek

Honlapunk a kínálatunkban szereplő főbb termékeket tartalmazza, egyéb szabályozó elemek, kiegészítők, karimák, stb. vonatkozásában konkrét ajánlatkérés alapján tudunk tájékoztatást adni.

Díjmentes szolgáltatásként vállaljuk
  • Ügyfeleink részére az üzemeltetési feltételek alapján , kiválasztási segítséget adunk a legkedvezőbb és legmegbízhatóbb berendezések kiválasztásában;
  • Segítséget nyújtunk a legoptimálisabb megoldás létrehozásában;
  • Fűtési-hűtési és egyéb vízrendszerek üzemeltetésének vonatkozásában a hibák feltárására és elhárítására szakmai segítséget nyújtunk ügyfeleink számára;
  • Vállaljuk a megrendelt hőcserélők méretezését szolgáltatott adatok alapján;
  • A Vállalatunknál vásárolt elektronikus szivattyúk beszabályzását Budapesten és Budapest körzetében (a 0 km-es ponthoz képest max. 25 km sugarú körben).
Egyéb szolgáltatásaink
  • A WILO Magyarország Kft. szerződött partnereként jogunk és lehetőségünk van a WILO szivattyúk garanciális és garancián túli javítására;
  • Vállaljuk a részegységek, berendezések esetenkénti valamint ütemezett időszakonkénti felülvizsgálatát, szervízelését, karbantartását, javítását;
  • Az elektronikus vezérlésű szivattyúk ill. nyomásfokozók beüzemelését a díjmentes körzeten kívül partnereinknek kiszállási díj nélkül, km díj ellenében vállaljuk;
  • Máshol vásárolt berendezések esetében a beüzemelést térítési díjért végezzük.
Előre megköszönve várjuk megtisztelő érdeklődésüket elérhetőségeinken!

Ajánlatkérés

Szervíz

Galéria

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a folyamatos műszaki fejlesztések miatt a honlapon szereplő termékek méret választékában, méretében a változtatások következtében eltérések lehetnek, a gyártásban lévőkhöz viszonyítva. Kérjük, hogy megrendelés előtt érdeklődjenek kereskedelmi irodánknál.